От стрийминг платформата Amazon Prime обявиха, че предстоящата адаптация по книгите

...
От стрийминг платформата Amazon Prime обявиха, че предстоящата адаптация по книгите
Коментари Харесай

„Властелинът на пръстените“ на Amazon вече има заглавие и дата

От стрийминг платформата Amazon Prime обявиха, че идната акомодация по книгите на Дж. Р. Р. Толкин ще бъде озаглавена Lord Of The Rings: The Rings Of Power („ Властелинът на пръстените: Пръстените на властта “ и разкриха някои елементи, които несъмнено ще развълнуват почитателите на Втората ера. Стартът на поредицата е плануван за 2 септември, заяви уеб сайтът Deadline.

В изказване за медиите двамата изпълнителни продуценти (шоурънъри) на сериала казаха: „ искахме да предложим заглавие, което  би стояло добре на корицата на книга на Толкин до другите му класики “. 

„ Пръстените на властта “ обединява всички съществени истории от Втората ера в Средната земя: изковаването на пръстените, възходът на Мрачния държател Саурон, епичната история за Нуменор и Последния съюз между елфите и хората “, споделиха още  Пейн и Маккей.  „ Досега публиката е виждала на екрана единствено историята на Единия пръстен – само че преди него имаше много други… и ние сме разчувствани да споделим епичната история на всички тях.

Това са 20-те пръстена, упоменати, само че не и задълбочено проучени в истинската трилогия „ Властелинът на пръстените “. Могъщата Галадриел, елф, изиграна във филмите от Кейт Бланшет, показва в монолог в „ Задругата на пръстена “ 20-те пръстена, подарени на елфическите крале, господарите на джуджета, смъртните хора и, несъмнено, Саурон, който самичък е изковал опасно силният Един пръстен, който Фродо, Гандалф и Задругата са се заели да унищожат в истинската кино трилогия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР